Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Αποφοίτηση Γ' Γυμνασίου - Σχ. Έτος 2017-18


Στο πλαίσιο της αποφοίτησης των μαθητών της Γ’ Γυμνασίου από το σχολείο μας,  οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ’ τάξης παρουσίασαν την Παρασκευή  25 Μαΐου 2018 στον πολυχώρο του ΕΠΑΛ Πάρου την τελετή αποφοίτησης με τίτλο «Ο κύκλος με τις κιμωλίες».

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από θεατρικά δρώμενα, βίντεο, μουσική  και τραγούδια με κεντρικό θέμα τις  αναμνήσεις, τις εμπειρίες, τα συναισθήματα που αποκόμισαν τα παιδιά τα τρία αυτά χρόνια στο Γυμνάσιο, καθώς και τα όνειρα που παίρνουν μαζί τους στο νέο δρόμο που ανοίγεται μπροστά τους…. με συνοδό την εφηβεία.

Τους ευχόμαστε ολόψυχα να απολαμβάνουν αυτό το μακρύ δρόμο της γνώσης έχοντας πάντα στραμμένο το βλέμμα στους στόχους τους.   

Την γιορτή της αποφοίτησης μπορείτε να την κατεβάσετε πατώντας εδώ


Στο παράθυρο που θα ανοίξει επιλέξτε το Download. Το αρχείο έχει μέγεθος περίπου 4 GigaBytes και χρειάζεται κάποιο χρόνο για να κατέβει στον υπολογιστή σας. 

Το αρχείο αυτό είναι σε συμπιεσμένη μορφή (τύπου rar). 

Όταν τελειώσει το download του αρχείου να πατήσετε διπλό κλικ πάνω του, Extract to και επιλέγετε τον φάκελο που θα γίνει η αποσυμπίεση.

Ο κωδικός για την αποσυμπίεση των αρχείων θα δοθεί από το σχολείο.

Σημείωση : Για να το αποσυμπιέσετε πρέπει να έχετε στον υπολογιστή σας εγκατεστημένη την εφαρμογή WinRar που μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ https://filehippo.com/download_winrar/77431/ .