Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

GARETH FRANK BALE
                                             By Danny Iacobut C'1
Gareth Frank Bale (born 16 July 1989) is a Welsh professional footballer who plays as a winger for Spanish club Real Madrid and the Wales national team. Renowned for his ball striking from distance, swerving free kicks, and his ability to get past defenders with pace, Bale has received plaudits from his peers, who have described him as a footballer with "tremendous speed, great crossing ability, a great left foot and exceptional physical qualities".










GARETH FRANK BALE


                                            Γράφει ο Ντάνυ Γιακοβούτ Γ'1




Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι Ουαλός ποδοσφαιριστής, γεννημένος στις 16 Ιουλίου 1989. Αγωνίζεται ως "πλάγιος επιθετικός" στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με τα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μπέιλ γεννήθηκε στην Κάρντιφ της Ουαλίας και η πρώτη του επαφή με το ποδόσφαιρο ήταν στην ηλικία των 9 ετών έχοντας ως πρότυπό του τον μεγάλο Ουαλό ποδοσφαιριστή Ράιαν Γκιγκς. Αρχικά το ενδιαφέρον του ήταν σχετικά με τον αθλητισμό γενικότερα ενώ στην ηλικία των 14 έτρεχε τα 100 μέτρα σε 11,4 δευτερόλεπτα. Το ταλέντο του στο ποδόσφαιρο ήταν εμφανές για αυτό οι προπονητές του τον προέτρεψαν να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.